Wratten verwijderen

 

Wratten medicijn kopen
Ben je het zat om met die wratten op je vinger te zitten? Voel je een schaamte opkomen telkens dat je je klas in loopt of als je met collega’s aan het praten bent? Wil je eindelijk af komen van die wratten? Wie wil dat nou eigenlijk niet. Wratten zorgen voor onzekerheid en irritatie en dat is natuurlijk waar je niet mee wil zitten.

Er zijn verschillende manieren om van je wratten af te komen, namelijk:

hoealleswerkticon Het blijkt dat doorzichtige nagellak effectief helpt om wratten verwijderen. Smeer de doorzichtige nagellaak 1 maal per dag op de wratten en doe dit 2 weken lang. Na 2 weken zijn de wratten zo goed als verdwenen.

 

hoealleswerkticon2 Pak een aardappel en haal een klein stuk schil van de aardappel, of wacht tot er gekookt is of als je gaat koken en pak dan een stukje van de aardappelschil. Wrijf elke dag 2 keer met de aardappelschil over de wratten en na 2 weken zul je het gewenste resultaat zien.

 

hoealleswerkticon3 Wanneer je in de ochtend naar het toilet moet, kun je de urine opvangen. Gebruik de urine op een watje en wrijf het in op de wratten. Laat het een minuut of 3 intrekken en was het dan goed af. Dit is een smerige manier, maar wel een hele goede!

 

hoealleswerkticon4 Citroenzuur blijkt ook heel goed te werken tegen wratten. Pak een citroenschil en laat het in azijn weken, smeer het dan elke ochtend of nacht op de wratten. Doe dit een week lang, laat het dan een paar weken met rust en doe het dan vervolgens weer een week.

 

hoealleswerkticon5 De beste en snelste manier is om een medicijn te kopen om wratten te verwijderen. Dit is de snelste en beste manier die er momenteel is!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
Wratten verwijderen, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

 
Wratten verwijderen

Share this Post

 

Tags

,

Related Posts

About the author

 
 

0 Reacties

Je kan de eerste zijn die een reactie achter laat..

 
 

Laat een reactie achter