Home / Tech /

Skype naam veranderen

 

In het begin heb je een naam ingesteld op je Skype en vond je die geweldig, maar het kan zo maar zijn dat je van gedachte bent veranderd en toch een andere naam wil weergeven dan diegene die je nu hebt. Dan is het nog de truc om te vinden waar je je Skype naam kan veranderen, aangezien sommige niet weten hoe Skype precies werkt. Hieronder een handleiding hoe je snel je Skype naam kan veranderen.

hoealleswerkticon Open je Skype.

 

hoealleswerkticon2 Klik op je huidige naam. (klik op afbeelding hieronder)

 

Skype naam klikken

Skype naam klikken

 

hoealleswerkticon3 Klik nogmaals op je huidige naam en je kunt je naam veranderen. (klik op afbeelding hieronder)

 

Skype naam weer klikken

Skype naam weer klikken

 

hoealleswerkticon4 Klik vervolgens op het vinkje naast het veld of druk op enter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (7 votes cast)
Skype naam veranderen, 3.7 out of 5 based on 7 ratings

 
Skype naam veranderen

Share this Post

 

Related Posts

About the author

 
 

12 Reacties

 1. nicole says:

  Hoi, mijn skypenaam kunnen wijzigen, echter onder mijn naam zie ik nog steeds de oorspronkelijke skypenaam staan. Met deze naam verwelkomt Skype mij ook wanneer ik mij aanmeld. Hoe kan dit?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 3 votes)
 2. Geke says:

  Leuk idee, maar als ik iemand toevoeg komt die ALTIJD automatisch binnen via mijn oorspronkelijk skype account (en ziet dus altijd nog die naam). Er valt kennelijk niets te wijzigen of te verwijderen :-(

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Sandra says:

  In msn kon je zien welk mailadres een contactpersoon had als je op zijn naam ging staan. Hoe kan ik in skype het mailadres vinden van een persoon die in mijn skype met zijn skypenaam staat als ik hem bijv een mail wil sturen?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. George says:

  Geachte, hoe kan ik de namen van mijn contact personen aanpassen ?
  Heb nu zoveel rare namen, en in MSN kon je die allemaal aanpassen, zo ook in de nieuwe Amsn. Maar omdat er heel veel personen zich nu via skype bellen aanmelden i.p.v. skype messenger (Voorheen MSN), zijn deze niet te zien in Amsn. van een Sype beller account kan je wel de naam van aanpassen, maar mensen die de skype messenger gebruiken kan je haar of zijn naam niet aanpassen. Ikzelf ben geen voorstander van skype, maar moet het helaas gebruiken omdat we met een radiostation werken. Je kan het verschil zijn in skype. Als er bij een contact persoon gelijk een persoonlijk bericht achter de naam staat gebruikt deze skype bellen. Staat er eerst messenger en dan die boodschap zit deze dus via Skype messenger.
  Hoor het wel.
  Groeten van George.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 5. Miek says:

  Ik logde in met mijn msn/ hotmail naam bij Skype ( omdat msn live niet meer werkte )dat ging een tijdje goed. Daar staan ook mijn contacten waarmee ik wil chatten. Echter, Sinds gisteren lukt dat niet meer;Ik word elke keer geleid naar mijn oude skype account, waar ik nooit iets mee doe!Daar staan dus ook niet mjn msn contacten!
  Het lukt inderdaad niet om dit oude account te wissen ( dit deugt eigenlijk ook niet toch?). Hoe kan ik dit nu oplossen?
  Het wissen van al mijn gegevens in mijn oude account werkt niet?
  Alvast dank. Miek

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 6. Luna says:

  Hallo

  Is het mogelijk je skype afbeelding te veranderen? want het lukt me niet echt.

  Alvast bedankt!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Beste Luna,

   Volg de volgende instructies:

   - Klik op het tabblad “Skype”, wat bovenin te vinden is.
   - Klik dan op “Profiel” en dan op “Afbeelding Wijzigen”

   Voila!

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 7. Lindsey says:

  Dit is hoe je de schermnaam wijzigd, niet de Skypenaam waar mensen je mee kunnen toevoegen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 
 

Laat een reactie achter