Home / Tech /

Skype account aanmaken

 

Skype is tegenwoordig een van de populairste programma’s die er maar bestaat. Bellen, elkaar live zien, chatten en dat volkomen gratis, beter kan het niet! Het is dan ook verstandig om een Skype account te hebben, anders is het niet mogelijk om Skype te gebruiken. Je kan het gebruiken voor vergaderingen, om met vrienden te chatten en je kunt zelfs een groepsgesprek beginnen. Skype wordt de vervanger van MSN en het is dus verstandig om nu al een Skype account aan te maken.

Hieronder een handleiding hoe je een Skype account moet aanmaken:

hoealleswerkticon Download Skype via: www.skype.com/download

 

hoealleswerkticon2 Installeer Skype en open het programma.

 

hoealleswerkticon3 Je kunt je aanmelden met je Hotmail account, je Facebook account of je gewoon via Skype aan te melden. (klik op afbeelding hieronder)

 

skype aanmelden 3 manieren

skype aanmelden 3 manieren

 

hoealleswerkticon4 Kies een van de 3 opties en meld je aan op Skype.

 

hoealleswerkticon5 Ben je klaar met het inschrijven? Log vervolgens in via het scherm bij stap 3. (klik op afbeelding hieronder)

 

skype inloggen

skype inloggen

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

 
Skype account aanmaken

Share this Post

 

Related Posts

About the author

 
 

3 Reacties

 1. danny says:

  ik heb al een paar keer skype er opgezet en mijn messenger contacten gaan niet mee over wat doe ik fout is men vraag ik heb het al een paar keer gedaan en het lukt niet

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 2. Johan says:

  Als ik skype installeer krijg ik alleen een scherm waar je kunt inloggen met een skype naam en wachtwoord. Krijg dus niet de keuze om in te loggen met mijn microsoft account.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 
 

Laat een reactie achter