Home / Tech /

MSN aanmaken

 

MSN is het meest gebruikte chatprogramma van Nederland en het is dan ook leuk om te weten hoe MSN precies werkt. Alvorens je kunt chatten op MSN, heb je natuurlijk een persoonlijke MSN profiel nodig  zodat je met vrienden, familie en kennis kan chatten. Hieronder zullen wij door middel van afbeeldingen en instructies precies uitleggen hoe je een MSN kunt aanmaken. Met deze wijze kun je een e-mail adres aanmaken die je ook kunt gebruiken voor MSN en dat gaat dan om de volgende e-mail adressen: @hotmail.com, @hotmail.nl, @live.nl.

hoealleswerkticon Ga naar de website www.hotmail.com en klik rechtsonder op “Registreer je nu” (zie afbeelding hieronder)

Registreren

MSN aanmaken

 

hoealleswerkticon2 Je ziet nu een formulier dat je hoort in te vullen om een e-mail adres aan te maken. Vergeet niet alle velden in te vullen, inclusief je wachtwoord en gewenste e-mail adres. Onthoud je e-mail adres en wachtwoord, want deze heb je straks nodig om gebruik te maken van je MSN profiel! (zie afbeelding hieronder)

msn formulier invullen

MSN formulier invullen

 

hoealleswerkticon3 Ga naar www.download.live.com en download het programma Windows Essentials. Zodra je het programma hebt gedownload, kun je het gaan installeren. (zie afbeelding hieronder)

msn downloaden

MSN downloaden

 

hoealleswerkticon4 Nadat je klaar bent met het installeren kun je het programma openen en je aanmelden met het e-mail adres en wachtwoord dat je in stap 2 hebt gemaakt. (zie afbeelding hieronder)

MSN aanmelden

MSN aanmelden

Nu ben je dus klaar om gebruik te maken van je MSN profiel en kun je al je vrienden, familie, kennissen en zakelijke contacten toevoegen om te chatten!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (4 votes cast)
MSN aanmaken, 4.3 out of 5 based on 4 ratings

 
MSN aanmelden

Share this Post

 

Tags

, ,

Related Posts

About the author

 
 

1 Reactie

  1. grietje van amersfoort says:

    een vraagje ik heb al en email maar ik wil er nog 1 bij hebben kunt u mij precies uitleggen hoe dat moet bvd
    vriendelijke groet g v amersfoort

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
 
 

Laat een reactie achter