Home / Tech /

iPad wachtwoord vergeten

 

Maak je veel gebruik van de iPad? Dan is het goed dat je een wachtwoord in hebt gesteld, anderen kunnen hem dan niet zomaar gebruiken. Het kan zijn dat je de toegangscode bent vergeten. Als je hem niet meer weet dan heb je ook geen toegang meer tot je iPad. Je iPad is goed beveiligd dat zomaar inloggen niet gaat.

 

hoealleswerkticon Gebruik een oude back-up van iTunes, je moet dan wel toegang hebben tot je iTunes account.

 

hoealleswerkticon2 Je moet de iPad met je computer verbinden.

 

hoealleswerkticon3 Als je je wachtwoord invoert op de iPad en deze is een paar keer fout, dan krijg je de melding toegangscode onjuist of foute toegangscode probeer het opnieuw, voer niet te vaak de verkeerde code in! Anders kan hij geblokkeerd raken en moet je een minuut wachten en dan kun je het nog een keer proberen.

 

hoealleswerkticon4 Niet gelukt, verbind je iPad dan met je computer waar je de iPad gegevens hebt gesynchroniseerd. Herstel de iPad met de recente reservekopie. Je kunt dan ook een nieuwe toegangscode op de iPad instellen.

 

hoealleswerkticon5 Als je geen back-up hebt, dan kun je de iPad ontgrendelen, maar dan zijn je gegevens weg. Synchroniseren is dus van groot belang!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

 
iPad wachtwoord vergeten

Share this Post

 

Tags

,

Related Posts

About the author

 
 

0 Reacties

Je kan de eerste zijn die een reactie achter laat..

 
 

Laat een reactie achter