Home /

Luizen bestrijden

 

Luizen medicijn kopen

 

Tienduizenden kinderen krijgen op jaarbasis last van luizen en het is natuurlijk geen pretje als je kind of jij zelf last heeft van luizen. Het is daarom ook belangrijk om snel van de luizen af te komen, zodat anderen in de omgeving ook niet worden aangetast door de luizen die jij op je hoofd hebt. Iedereen weet natuurlijk dat luizen niet gevaarlijk zijn, maar ze jeuken wel en dat kan mateloos irritant zijn voor die persoon en voor de mensen om die persoon heen.

Wat zijn de meest effectieve manieren om luizen te bestrijden?

  • Een elektrische luizenkam: De elektrische luizenkam is sinds kort op de markt gekomen en heeft een is zeer effectief. Het is een gewone luizenkam maar dan met een extra functionaliteit, namelijk elektrische schokjes waarbij de luizen/neten bij contact gelijk gedood worden.

 

  • Anti-luizen shampoo: Deze methode is zeer effectief, aangezien deze shampoo de luizen en neten eigenlijk onmiddellijk dood maakt. De belangrijkste middel die voor de dood van deze diertjes zorgt is dimeticon, dit zorgt er voor dat de luizen en neten verstikken en is een van de effectiefste middelen op dit moment.

 

  • Natte kam: Dit is eigenlijk de bekendste methode om van luizen en neten af te komen. Was het haar met een normale shampoo en spoel het dan volledig uit. Gebruik dan een conditioner, die je overigens niet mag uitspoelen, en kam dan zeer soepel door het haar. Alle vlechtjes en dergelijke moeten eruit om te zorgen dat het haar stijl is en dus alle luizen en neten worden aangepakt. Nadat het hele haar is uitgekamd, kan de conditioner worden uitgespoeld en kamt u het haar van voor naar achter.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

 
Luizen bestrijden

Share this Post

 

Related Posts

About the author