Home /

Loopneus oorzaak

 

Een jeukende, prikkelende en snotterende neus, heel irritant, ik ken het! Misschien heb je dit zelfs het hele jaar door of alleen in de zomer, wat nog irritanter is. Je bent er klaar mee en wilt eindelijk weten wat de oorzaak is van deze snotterende praktijken. Nou, dat is de reden waarom ik dit artikel eigenlijk heb geschreven. Ik ga hier een aantal mogelijke oorzaken op een rijtje zetten en welke oorzaak eigenlijk het meest voor komt.

  • De nummer 1 oorzaak van het hele snotterende gedeelte is toch wel hooikoorts. 90% van de loopneuzen komt voor uit een allergie en daar is hooikoorts een van de grootste oorzaken van. Hooikoorts is niet te behandelen, maar je kunt er wel voor zorgen dat de verschijnselen minder worden, dat door een neusspray aan te schaffen.
  • De tweede oorzaak die het vaakst voor komt en eigenlijk het meest logische is, is dat je verkouden bent. Al lijkt het vaak dat je verkouden bent als je een loopneus hebt, zou ik toch voor de zekerheid naar de huisarts gaan, aangezien het toch kan gaan om hooikoorts. (vooral als het warm is)

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

 
Loopneus oorzaak

Share this Post

 

Related Posts

About the author