Home / Tech /

Hotmail aanmaken

 

Een van de meest gebruikte online e-mail diensten is Hotmail.com. Hotmail.com is een onderdeel van Microsoft en kun je gratis gebruiken om een e-mail adres te maken.

Hieronder de stappen om snel een Hotmail e-mail adres aan te maken:

hoealleswerkticon Ga naar de hotmail website: www.hotmail.com

hoealleswerkticon2 Kijk rechtsonder en klik op “Registreer je nu”. (klik op afbeelding hieronder)

Registreren

Registreren

 

hoealleswerkticon3 Vul het formulier dat je ziet volledig naar waarheid in. De informatie die je daar invult wordt gebruikt om je Hotmail profiel in te vullen en wordt tevens ook gebruikt als je gebruik wilt maken van een MSN profiel. (klik op afbeelding hieronder)

 

msn formulier invullen

Hotmail formulier invullen

 

hoealleswerkticon4 Klik vervolgens op “Ik ga akkoord”. Je kan er voor kiezen om e-mails te ontvangen van aanbiedingen, die worden dan door Microsoft gestuurd. Je kunt er voor kiezen om die optie te laten staan, maar persoonlijk zou ik het heel irritant vinden om zo’n e-mails te krijgen. (klik op afbeelding hieronder)

 

Hotmail akkoord

Hotmail akkoord

 

En je bent klaar om gebruik te maken van de diensten van Hotmail.com. Je hebt nu een persoonlijke e-mail gemaakt en die kan je gebruiken om e-mails te versturen naar vrienden, kennissen, familie en andere mensen over de hele wereld. Je kunt dezelfde e-mail ook gebruiken om te MSN’en, hiervoor hoef je alleen het programma te downloaden.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

 
Hotmail aanmaken

Share this Post

 

Tags

, ,

Related Posts

About the author

 
 

1 Reactie

  1. [...]  Zorg dat je een e-mail adres hebt, aangezien dat een vereiste is om een Twitter account aan te maken. Wil je een hotmail aanmaken? Ga dan naar het volgende artikel: www.hoealleswerkt.nl/hotmail-aanmaken/ [...]

 
 

Laat een reactie achter