Home / Tech /

Hoe werkt WeTransfer

 

Allereerst zal ik kort uitleggen wat WeTransfer is, dit is een online dienst waarmee je gratis bestanden kunt versturen tot wel 2 gigabyte. Je hoeft hier dus niets voor te betalen en je hoeft je zelfs niet te registreren waardoor je direct binnen een aantal seconden nadat je op de website bent aangekomen al kunt beginnen met bestanden versturen. De dienst maakt het ook mogelijk om je bestanden aan meerdere personen tegelijk te versturen tot een maximum van twintig. Alles wat je verstuurd blijft alleen toegankelijk voor jezelf en de personen die je gemaild hebt en blijven 14 dagen lang online. Hierna worden ze voor altijd verwijderd.

Hoe werkt WeTransfer ? Het is dus eigenlijk heel gemakkelijk, ga eerst maar eens naar de website : www.wetransfer.com en dan is het je misschien al gelijk duidelijk. De website draait er niet omheen en laat je gelijk zien wat de bedoeling is. Je kiest de bestanden die je wilt gaan versturen, voert vervolgens je eigen email adres en die van de ontvanger(s) in en vult een bericht in als je dit nodig acht. Vervolgens zal het even duren voordat je bestand geupload is naar WeTransfer en zal de website je een email sturen als alles gelukt is. De mail adressen die je op hebt gegeven krijgen allemaal dezelfde mail waarin staat waar en hoe ze de bestanden kunnen downloaden. Als dit gebeurt is krijg je nogmaals een bevestings email waar word aangegeven dat de bestanden gedownload zijn.

WeTransfer is dus een simpele tool zonder teveel extra’s en bied de mogelijkheid om grote bestanden te versturen die vaak niet verzonden kunnen worden via de normale email. Het probleem dat je dus na een kwartier wachten een email terug krijgt van je provider dat de bestanden niet verzonden zijn is dus nu verleden tijd. Waarom zou je WeTransfer gebruiken ? Het werkt, is snel, gratis, je hoeft je niet te registreren en draait nergens omheen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.8/5 (4 votes cast)
Hoe werkt WeTransfer, 1.8 out of 5 based on 4 ratings

 
Hoe werkt WeTransfer

Share this Post

 

Tags

, , , , , , , ,

Related Posts

About the author

 
 

0 Reacties

Je kan de eerste zijn die een reactie achter laat..

 
 

Laat een reactie achter