Home / Overig /

Hoe maak je vrienden

 

Je bent net nieuw op een school of hebt nog geen vrienden op de school waar je op zit. Je bent net verhuisd of je bent net nieuw op een voetbalvereniging, dan is het natuurlijk wel leuk als er iemand is waar je mee kan optrekken. Het is vaak moeilijk om vrienden te maken, aangezien je altijd beoordeeld wordt. Maar wees gerust, wij leggen je hier uit hoe je vrienden moet maken!

Hoe maak je vrienden:

  • Als je op school vrienden wilt maken, ga dan langs iemand zitten in de klas en stel je zelf voor. Vraag of hij/zij iets wilt doen na school om elkaar beter te leren kennen.
  • Wil je bij een sportvereniging vrienden maken? Vraag dan aan een paar mensen of zij de volgende dag een potje willen voetballen op het veldje, daar kan je ze dan beter leren kennen

Het is dus belangrijk om de eerste stap te nemen. Leg contact met een persoon en loop er dan op af en maak een praatje. Vertel wie je bent, vertel iets leuks of vraag of zij of hij iets leuks wilt doen. Dit zorgt er voor dat je binnen de kortste keren veel vrienden zult hebben!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
Hoe maak je vrienden, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

 
Hoe maak je vrienden

Share this Post

 

Related Posts

About the author

 
 

0 Reacties

Je kan de eerste zijn die een reactie achter laat..

 
 

Laat een reactie achter