Hoe loopneus stoppen

 

Het is altijd even irritant als je verkouden bent en dan ook nog eens een loopneus hebt. Vaak merk je niet eens dat je een loopneus hebt, omdat je een gevoelloze neus hebt! Heel irritant en dit komt eigenlijk bij iedereen wel voor. Veel mensen denken dat het snuiten van je neus de enige oplossing is om dit te verhelpen, maar er is meer! Je kan nu sneller van je loopneus af zijn door het volgende te doen:

  • Koop een medicijn voor je loopneus bij je lokale drogisterij. Er zijn van die handige neusspray’s die goedkoop zijn en onmiddellijk helpen tegen die vervelende loopneus van je!
  • Drink veel water, snuit telkens je neus en ziek het uit. Dat is eigenlijk de tweede en laatste oplossing die er bestaat tegen een loopneus.

De snelste manier is dus een medicijn kopen bij de drogisterij of via de dokter een medicijn krijgen die je bij de apotheek kan ophalen. Dit werkt ook het effectiefst, zo blijkt. De tweede optie is ook een hele goede, maar dat duurt wel wat langer. Dus als je snel van je loopneus af wilt zijn, koop je een neusspray!

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.3/5 (3 votes cast)
Hoe loopneus stoppen, 1.3 out of 5 based on 3 ratings

 
Hoe loopneus stoppen

Share this Post

 

Tags

,

Related Posts

About the author

 
 

0 Reacties

Je kan de eerste zijn die een reactie achter laat..

 
 

Laat een reactie achter