Home / Tech /

Hoe kan je een app verwijderen (iPhone en iPad)

 

Wanneer je net een nieuwe iPhone of iPad hebt gekocht zal het niet snel nodig zijn om een app te verwijderen, je hebt immers veel opslagruimte en het zal waarschijnlijk een aantal maanden duren voordat deze zo vol staat met foto’s, muziek en apps dat je iets moet verwijderen om ruimte op de harde schijf vrij te maken. Op deze pagina leggen we je uit hoe je snel en gemakkelijk een app kunt verwijderen op de iPhone of iPad.

Het verwijderen van apps hoe wij uitleggen op deze pagina werkt dus alleen voor iOs apparaten. Wanneer je dit wilt uit proberen zorg er dan wel voor dat je ook apps hebt die je wilt verwijderen, eenmaal verwijderd zul je deze namelijk weer opnieuw moeten downloaden.

hoealleswerkticon Zorg ervoor dat je op het beginscherm bent van je iPhone of iPad. Hier kun je komen door 1 keer te drukken op de kleine ronde knop onderaan je scherm.

hoealleswerkticon2 Zoek nu de app die je wilt verwijderen, wanneer je deze hebt gevonden houd je je vinger 5 seconden op deze app totdat alle icoontjes op het scherm beginnen te trillen.

hoealleswerkticon3 Elke app die je kunt verwijderen word voorzien van een klein kruis icoon links bovenin de app. Wanneer je drukt op dit kruisje zal de app direct worden verwijderd wanneer je er toestemming voor geeft.

Zoals eerder gezegd is het niet mogelijk om elke app te verwijderen. Apps die namelijk al op je iPhone of iPad geïnstalleerd zijn wanneer je deze voor het eerst opstart zoals iTunes en Appstore kun je niet verwijderen, dit zijn applicaties die iedere iPhone of iPad gebruiker vroeg of laat wel eens nodig zou kunnen hebben.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Hoe kan je een app verwijderen (iPhone en iPad), 4.0 out of 5 based on 1 rating

 
Hoe kan je een app verwijderen (iPhone en iPad)

Share this Post

 

Tags

, , , , , ,

Related Posts

About the author

 
 

0 Reacties

Je kan de eerste zijn die een reactie achter laat..

 
 

Laat een reactie achter