Home / Geld /

Goedkoopste Supermarkt

 

Het is weer crisistijd op hoealleswerkt.nl en vandaag gaan we het hebben over waar je het goedkoopste je boodschappen kunt doen. Naar urenlang onderzoek te doen kwamen we er achter dat deze vraag nog niet een zo makkelijk te beantwoorden was als we aanvankelijk dachten.

Allereerst zullen we onderscheid moeten maken tussen de supermarkten met voornamelijk A- of B merken. In supermarkten zoals bijvoorbeeld de Albert Heijn, C1000 of Jumbo vind je over het algemeen producten van een hogere kwaliteit en daarom ook met een hogere prijs dan een supermarkt zoals Aldi of Lidl. Dit wil niet zeggen dat ieder product in een duurdere supermarkt goedkoper is dan in de Aldi of Lidl, maar van het grotendeel van de producten is dit natuurlijk wel zo. Het ligt er natuurlijk ook nog eens aan waar je voor gaat winkelen en of je op de diverse aanbiedingen af gaat. Het probleem is echter wel zo dat de meeste mensen die op de koopjes af gaan vaak toch ook nog 1 of meerdere producten kopen die dan niet in de aanbieding zijn waardoor je waarschijnlijk weer meer zult uitgeven dan je in eerste instantie van plan was.

Maar naar welke winkel moet je dus gaan als je echt het goedkoopst uit wilt zijn ?

We zijn hiervoor na de prijsvechters van de Nederlandse supermarkten gegaan, namelijk de Aldi en de Lidl. Nadat we een aantal uren in deze beide winkels hebben vertoeft en de prijzen van allerlei artikelen naast elkaar hebben gelegd is het nog steeds lastig om een keuze te maken. Beide winkels hebben een groot assortiment van voedsel en diverse andere artikelen waarvan de prijzen zeer kort op elkaar liggen. We hebben natuurlijk niet ieder product vergeleken maar het viel wel op dat het soms een product goedkoper was in de Aldi en de andere keer weer in de Lidl, dit was natuurlijk ook afhankelijk of het product in de aanbieding was.

Wil je echt goedkoop uit zijn dan is ons advies om zowel de Aldi als Lidl binnen te lopen en met een notitieblok op te schrijven wat je allemaal nodig hebt met er achter de prijs bij iedere supermarkt. Dit lijkt omslachtig maar omdat mensen vaak dezelfde producten kopen iedere maand heb je so wel direct een overzicht wat je waar kunt kopen voor de beste prijs. En om dit allemaal te onthouden zonder het op te schrijven is gewoon niet te doen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

 
Goedkoopste Supermarkt

Share this Post

 

Tags

, , , , , , ,

Related Posts

About the author

 
 

0 Reacties

Je kan de eerste zijn die een reactie achter laat..

 
 

Laat een reactie achter