Home / Tech /

Apple ID vergeten

 

Het is natuurlijk niet makkelijk om al je gebruikersnamen van talloze websites uit je hoofd te kennen en je vergeet wel eens een van je gebruikersnamen. Laat dit nu net je Apple ID zijn, terwijl je een applicatie of muziek wilt downloaden. Dat is natuurlijk balen, maar hoe kom je nu achter je Apple ID? Hieronder de instructies wat je moet doen als je je Apple ID bent vergeten.

hoealleswerkticon Ga naar “Mijn Apple ID” en klik op “Account beheren”

 

hoealleswerkticon2 Je dient hier in te loggen, maar dat kan dus niet. Klik nu op “Ben je je Apple ID vergeten?”

 

hoealleswerkticon3 Vul de verplichte velden in

 

hoealleswerkticon4 Je krijgt nu 2 keuzes, een e-mail ontvangen van Apple of de beveiligingsvragen beantwoorden die je hebt ingesteld. Kies een van deze twee opties.

 

hoealleswerkticon5 Je krijgt nu de mogelijkheid om je wachtwoord opnieuw in te stellen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Apple ID vergeten, 5.0 out of 5 based on 1 rating

 
Apple ID vergeten

Share this Post

 

Tags

Related Posts

About the author

 
 

1 Reactie

 1. Anneke gevers says:

  Ik ben niet mijn Apple id vergeten maar mijn code bij beperkingen. Het is een vercijferde. code die je, als je hem een keer fout heb ingegeven na 60 minuten pas weer kan proberen. Ik baal er vreselijk van want ik wil mijn instelling van t gamecenter veranderen en dat kan alleen als ik die code heb.
  Heeft u een oplossing?
  Erg bedankt alvast.
  Anneke Gevers

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 
 

Laat een reactie achter