Home / Tech /

Apple ID aanmaken

 

Tegenwoordig maakt bijna iedereen wel gebruik van een Apple product, of het nu om een telefoon gaat of muziekspeler. Om toegang te krijgen tot de diensten van Apple, zoals iTunes, iChat en nog veel meer, heb je een Apple ID nodig. Met deze unieke Apple ID kun je verschillende aankopen doen of inloggen om je favoriete muziek toe te voegen aan je telefoon of muziekspeler.

Hoe maak je een Apple ID aan?

hoealleswerkticon Ga naar de officiele Apple website om een Apple ID aan te maken. Dat kan via: www.apple.com/idaanmaken

hoealleswerkticon2 Je krijgt een formulier te zien. Vul het formulier volledig naar waarheid in. Deze gegevens worden namelijk ook bij het betalen van dingen gebruikt. (zie afbeelding hieronder)

 

Apple ID aanmaken

Apple ID aanmaken

 

hoealleswerkticon3 Klik op “Maak Apple ID aan”  (zie afbeelding hieronder)

 

Maak Apple ID aan

Maak Apple ID aan

 

hoealleswerkticon4 Je krijgt dan een verificatie e-mail waar je op de link in de mail moet klikken om de registratie te bevestigen. (zie afbeelding hieronder)

 

Apple ID verifieren

Apple ID verifieren

 

hoealleswerkticon5 Vervolgens dien je in te loggen met de zojuist aangemaakte Apple ID om het nogmaals te bevestigen. (zie afbeelding hieronder)

 

Apple ID nogmaals verifieren

Apple ID nogmaals verifieren

 

En dan ben je klaar om gebruik te maken van je Apple ID. Je e-mail adres is nu gekoppeld aan je Apple ID en nu kun je er voor kiezen om bepaalde producten te kopen via je Apple ID account.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (5 votes cast)
Apple ID aanmaken, 3.8 out of 5 based on 5 ratings

 
Apple ID aanmaken

Share this Post

 

Tags

,

Related Posts

About the author

 
 

0 Reacties

Je kan de eerste zijn die een reactie achter laat..

 
 

Laat een reactie achter